Arrangemang

Arrangemang

Ta med arbetslaget, kunderna eller släkten på en tur i skärgården. Våra hemmavatten är kusten kring Marstrand, Tjörn, Stenungsund och Orust, men vi hämtar gärna gäster i Göteborg och kör norrut för att visa alla de fantastiska pärlor vi känner så väl. Gunnars Båtturer har ett långt och gott samarbete med de flesta restauranger och konferensanläggningar längs vår kuststräcka. För de som önskar serverar vi mat och dryck ombord, vi har fullständiga rättigheter och serverar skaldjur som är dagsfärska.

Ladda ner aktuella menyer här.

Vi berättar gärna historier om vad vi passerar längs turen. För den som önskar tar vi med en trubadur som underhåller ombord.

 

Några turer som ofta efterfrågas är:

Göteborg – Marstrand

Varför inte ta sig till Marstrand längs sjösidan? På 2 timmar tar vi dig från Lilla Bommen eller annan valfri plats i Göteborgs hamn upp förbi öar som t ex Fotö, Hönö, Öckerö, Hälsö, Björkö, Knippla, Hyppeln och Rörö. Därefter är det bara Sälöfjorden kvar innan vi når Albrektsunds kanal in mot Marstrand. Väl framme möter du en spännande historia i en sagolik stad. På Marstrand finns ett stort utbud av både boende och restauranger. Staden är också känd som ett seglarparadis med återkommande evenemang under sommaren.

Våra samarbetspartners i Marstrand är

Kontakta oss på info@gunnarsbatturer.com, eller ring Annika på tel 0768-789853 för pris.

Tips: Om du önskar kan vi ordna med bussresa på hemvägen. Kostnad för busstransport tillkommer.

 

Tjörn runt

En tur som tar från 4 timmar där du får uppleva allt från fjorden in mellan öarna till det öppna västerhavet förbi platser som Skärhamn, Klädesholmen och Kyrkesund.

Tips på strandhugg

Kontakta oss på info@gunnarsbatturer.com, eller ring Annika på tel 0768-789853 för pris.

 

Marstrand – Käringön

Vi tar dig mellan två av Bohusläns mest berömda pärlor längs den vackra E6:an på havet. Turen går över Marstrandsfjorden och in mellan öarna förbi Klädesholmen, Skärhamn, Kyrkesund och Mollösund. Väl framme på Käringön kan vi rekommendera ett besök på Peterson´s Krog, med sin servering alldeles vid vattenbrynet.

Under några veckor på sommaren går vi på turlista denna sträckan. För turlista och mer information, se ”Reguljärtrafik” i menyraden.

 

Öarna runt

En tur som tar dig runt i skärgården under två timmar. Du får möjlighet att se öarna i Marstrandsfjorden och uppleva den karaktäristiska naturen på nära håll.

Kontakta oss på info@gunnarsbatturer.com, eller ring Annika på tel 0768-789853 för pris.

*OBSERVERA att priserna varierar med avgångsplatsen beroende på hur lång framkörningen är.

 

Kom ut i skärgården året runt

Linje 326 

Du vet väl att du kan åka båt även nu? Åk med oss ut till Dyrön, linje 326 går från Rökan på Marstrandsvägen varje dag hela året.

Kontakta oss

Gunnars Båtturer
Fiskeviksvägen 4
471 43 DYRÖN
Tel + 46 706 77 58 55
info@gunnarsbatturer.com