Boende

Välkomna att bo på Dyrön

Välkommen att hyra något av våra boenden på Dyrön. Vi har öppet året runt så du kan få uppleva alla årstider med de skiftningar som bjuds, från sommarens krabbfiske till höstpromenad, vinterbad eller vårgrillning. Från midsommarveckan till skolstarten hyr vi ut veckovis och resten av året fungerar vi som vandrarhem. Perfekt för kompisgänget, eller den lilla personalgruppen som vill hitta på en aktivitet. Eller för dig och någon nära som vill ha en skön semester i lugn och ro. Vi kan erbjuda boende i dubbelrum för grupper upp till 22 personer.

Hos Annika på Dyrön finns en villa, en stuga och en lägenhet med totalt 16 bäddar plus fyra extrabäddar. Här finns det gott om plats för konferensen eller för en stor familjemiddag. Perfekt för dig som vill samla vänner, arbetskamrater eller storfamiljen för en kväll eller två i skärgården.

Hos Kristin och Johnny kan ni nu hyra en fantastisk våning med totalt 6 bäddar.

Dyrön är en bilfri ö strax norr om Marstrand. På Dyrön bor det ca 300 människor året runt. Det finns en livsmedelsbutik som har öppet året runt. Dessutom en kiosk under sommaren och en mysig sommarkrog. Förutom härliga bad finns det fotbollsplan, tennisplan, boulebana, minigolf och en fantastisk vandringsled runt hela ön. Utmed leden finns en bastu som är öppen för alla. Boka bastun på Dyröns hemsida, klicka här så kommer du dit.

Samtliga boenden har dusch, toalett, kök, TV/DVD och tillgång till tvättmaskin och uteplats med grillmöjligheter.

Huset

Vid idrottsplatsen, ungefär 400 m från Nordhamnen på Dyrön, ligger detta skärgårdshus. I huset finns det också en lägenhet som hyrs ut separat (se nedan). Här finns det idag 8 bäddar fördelat på 4 dubbelrum. Där finns ett stort och fullt utrustat kök, två toaletter varav ett är badrum. För den riktigt stora familjen går det att hyra Hela Huset, alltså både lägenheten och huset och därmed ha det för sig själv.

Kontakta Annika Kristensson för mer information om Huset, Lägenheten eller Stugan, annika.kristensson@gunnarsbatturer.com, tel 0768-789853.

Huset pris per vecka under sommarsäsongen

11.000 kr söndag – söndag

 

Lägenheten

 I Skärgårdshuset du ser ovan finns denna separata lägenhet. Här finns ett sovrum med 2 bäddar + en bäddsoffa med 2 extrabäddar i vardagsrummet. Lägenheten har egen ingång och uteplats med grill.

Kontakta Annika Kristensson för mer information om Huset, Lägenheten och Stugan, annika.kristensson@gunnarsbatturer.com, tel 0768-789853.

Lägenheten pris per vecka under sommarsäsongen

4500kr söndag – söndag

 

Stugan

På samma tomt finns en stuga med tre 2-bäddsrum + 2 extrabäddar i bäddsoffa i vardagsrum. Här finns också en järnkamin för en mysig innekväll.

Kontakta Annika Kristensson för mer information om Huset, Lägenheten och Stugan, annika.kristensson@gunnarsbatturer.com, tel 0768-789853.

Stugan pris per vecka under sommarsäsongen

8700kr söndag – söndag

 

Våningen

På berget intill stugan och lägenheten ligger denna våning på ca 100 kvadrat med 3 separata rum, 6 bäddar totalt. Kök, matsal och vardagsrum är i öppen planlösning. Separat rum för tvättmaskin och torktumlare.

Lågsäsong vecka 24,25,26,33,34,35

Pris per vecka söndag-söndag: 9900 kr

Högsäsong vecka 27,28,29,30,31,32

Pris per vecka söndag-söndag 11.900 kr

 Kontakta Kristin Carlsson för mera information om Våningen, tel 0736-574387.

Aktuellt

Kom och bo på Dyrön

Från skolstart till veckan innan midsommar kan du hyra per bädd och natt. Pris 350 kr per bädd och natt, vill du hyra lakan och handdukar tillkommer 150 kr per bädd. Boendet anpassas till ditt antal gäster, så ni har ert boende för er själva, inga andra bäddar hyrs ut samtidigt i ert boende.

Under sommarveckorna hyr du vecka för vecka. Pris:

Lägenheten 4500 kr

Stugan 8700 kr

Huset 11000 kr

Våningen 9900kr/11.900kr

 

Kontakta oss

4 + 11 =

Gunnars Båtturer
Fiskeviksvägen 4
471 43 DYRÖN
Tel + 46 706 77 58 55
info@gunnarsbatturer.com