Boende

Välkomna att bo på Dyrön

 

Vi har öppet året runt så att du kan få uppleva alla årstider med de skiftningar som bjuds, från sommarens krabbfiske till höstpromenad, vinterbad eller vårens grillning. Från midsommarveckan till skolstarten hyr vi ut veckovis och resten av året fungerar vi som vandrarhem. Perfekt för kompisgänget, den lilla personalgruppen eller för dig och någon nära som vill ha en skön semester i lugn och ro. 

Hos Annika på Dyrön finns en villa, en stuga och en lägenhet med totalt 14 bäddar plus fyra extrabäddar. Här finns det gott om plats för konferensen eller för en stor familjemiddag. Perfekt för dig som vill samla vänner, arbetskamrater eller storfamiljen för en kväll eller två i skärgården. 

Dyrön är en bilfri ö strax norr om Marstrand. På Dyrön bor det ungefär 190 fastboende. Det finns en livsmedelsbutik ICA nära Dyröboden som har öppet året runt. Kiosk, minigolf och Linas brygga glasscafe har öppet under sommaren i sydhamnen. I nordhamnen finns restaurang Trålverket, öppet helger efter påsk och hela sommaren och öppet för julbord under vintern. Förutom härliga bad finns det fotbollsplan, tennisplan, boulebana, minigolf och en fantastisk vandringsled runt hela ön. Utmed leden finns en bastu som är öppen för alla. Boka bastun på Dyröns hemsida, klicka här så kommer du dit.

Huset

Vid idrottsplatsen, ungefär 400 m från Nordhamnen på Dyrön, ligger detta skärgårdshus. I huset finns det också en lägenhet som hyrs ut separat (se nedan). Huset har 8 bäddar fördelat på 4 dubbelrum + en bäddsoffa. Ett stort och fullt utrustat kök, två toaletter varav ett är badrum. För den riktigt stora familjen går det att hyra Hela Huset, alltså både lägenheten och huset och därmed ha det för sig själv.

Kontakta Annika Kristensson för mer information om Huset, Lägenheten eller Stugan, annika.kristensson@gunnarsbatturer.com

Mobil: 0768-789853

Huset pris per vecka under sommarsäsongen

11.000 kr söndag – söndag

 

Lägenheten

I Skärgårdshuset du ser ovan finns denna separata lägenhet. Här finns ett sovrum med 2 bäddar + en bäddsoffa med 2 extrabäddar i vardagsrummet. Lägenheten har egen ingång och uteplats med grill.

Kontakta Annika Kristensson för mer information om Huset, Lägenheten och Stugan, annika.kristensson@gunnarsbatturer.com

Mobil: 0768-789853

Lägenheten pris per vecka under sommarsäsongen

4500 kr söndag – söndag

Stugan

På samma tomt finns en stuga med tre 2-bäddsrum + 2 extrabäddar i bäddsoffa i vardagsrum. Här finns också en järnkamin för en mysig innekväll.

Kontakta Annika Kristensson för mer information om Huset, Lägenheten och Stugan, annika.kristensson@gunnarsbatturer.com

Mobil: 0768-789853

Stugan pris per vecka under sommarsäsongen

8700 kr söndag – söndag

 

Gunnars Båtturer
Fiskeviksvägen 4
471 43 DYRÖN
Tel + 46 706 77 58 55
info@gunnarsbatturer.com