Boende

Välkomna att bo på Dyrön

 

Vi har öppet året runt så att du kan få uppleva alla årstider med de skiftningar som bjuds, från sommarens krabbfiske till höstpromenad, vinterbad eller vårens grillning. Från midsommarveckan till skolstarten hyr vi ut veckovis och resten av året fungerar vi som vandrarhem. Perfekt för kompisgänget, den lilla personalgruppen eller för dig och någon nära som vill ha en skön semester i lugn och ro. 

Hos Annika på Dyrön finns en villa, en stuga och en lägenhet med totalt 16 bäddar plus fyra extrabäddar. Här finns det gott om plats för konferensen eller för en stor familjemiddag. Perfekt för dig som vill samla vänner, arbetskamrater eller storfamiljen för en kväll eller två i skärgården.

Hos Kristin och Johnny kan ni hyra en fantastisk våning om 100 kvadrat med öppen planlösning för härligt umgänge både i kök och vardagsrum. Det finns 6 bäddar fördelat på tre sovrum. 

Dyrön är en bilfri ö strax norr om Marstrand. På Dyrön bor det ungefär 300 fastboende. Det finns en livsmedelsbutik ICA nära Dyröboden som har öppet året runt. Kiosk, minigolf och Linas brygga glasscafe har öppet under sommaren i sydhamnen. I nordhamnen finns restaurang Trålverket, öppet helger efter påsk och hela sommaren och öppet för julbord under vintern. Förutom härliga bad finns det fotbollsplan, tennisplan, boulebana, minigolf och en fantastisk vandringsled runt hela ön. Utmed leden finns en bastu som är öppen för alla. Boka bastun på Dyröns hemsida, klicka här så kommer du dit.

Huset

Vid idrottsplatsen, ungefär 400 m från Nordhamnen på Dyrön, ligger detta skärgårdshus. I huset finns det också en lägenhet som hyrs ut separat (se nedan). Huset har 8 bäddar fördelat på 4 dubbelrum + en bäddsoffa. Ett stort och fullt utrustat kök, två toaletter varav ett är badrum. För den riktigt stora familjen går det att hyra Hela Huset, alltså både lägenheten och huset och därmed ha det för sig själv.

Kontakta Annika Kristensson för mer information om Huset, Lägenheten eller Stugan, annika.kristensson@gunnarsbatturer.com, tel 0768-789853.

Huset pris per vecka under sommarsäsongen

11.000 kr söndag – söndag

 

Lägenheten

I Skärgårdshuset du ser ovan finns denna separata lägenhet. Här finns ett sovrum med 2 bäddar + en bäddsoffa med 2 extrabäddar i vardagsrummet. Lägenheten har egen ingång och uteplats med grill.

Kontakta Annika Kristensson för mer information om Huset, Lägenheten och Stugan, annika.kristensson@gunnarsbatturer.com, tel 0768-789853.

Lägenheten pris per vecka under sommarsäsongen

4500 kr söndag – söndag

Stugan

På samma tomt finns en stuga med tre 2-bäddsrum + 2 extrabäddar i bäddsoffa i vardagsrum. Här finns också en järnkamin för en mysig innekväll.

Kontakta Annika Kristensson för mer information om Huset, Lägenheten och Stugan, annika.kristensson@gunnarsbatturer.com, tel 0768-789853.

Stugan pris per vecka under sommarsäsongen

8700 kr söndag – söndag

 

Våningen

På berget ovan stugan ligger denna våning på ca 100 kvadrat med 6 bäddar fördelat på 3 rum. En luftig våning i en öppen planlösning där kök, matsal och vardagsrum möts.

En toalett med dusch, samt ett tvättrum med tvättmaskin och torktumlare. Vid entren finns tillgång till uteplats samt grill och fyra trappor ner finns även trädgård.

OBS! Endast uthyrning under sommarsäsongen, pris per vecka under sommarsäsongen

12.000 kr söndag-söndag 

Kontakta:

Kristin Carlsson för mera information om våningen, kristin.carlsson@gunnarsbatturer.com

Mobil:  0736-574387

Aktuellt

Kom och bo på Dyrön

Från skolstart till veckan innan midsommar kan du hyra för 350 kr  per bädd och natt, vill du hyra lakan och handdukar tillkommer 150 kr per bädd. Boendet anpassas för er och ni har ert boende för er själva.

Under sommarveckorna hyr du vecka för vecka. Pris:

Lägenheten 4.500 kr

Stugan 8.700 kr

Huset 11.000 kr

Våningen 12.000 kr

 

Kontakta oss

12 + 2 =

Gunnars Båtturer
Fiskeviksvägen 4
471 43 DYRÖN
Tel + 46 706 77 58 55
info@gunnarsbatturer.com