Om oss

Om företaget

Gunnars Båtturer har bedrivit färjetrafik i Bohusläns skärgård i 40 år. Verksamheten består av chartertrafik, reguljära skärgårdsturer samt skoltrafik. Företaget har tre fartyg som är snabba och sjösäkra och anpassade för verksamheten. Hemmahamnen är på bilfria Dyrön, en västkustpärla mellan Tjörn och Marstrand med trehundra åretruntboende.

För att kunna erbjuda helhetslösningar för olika typer av arrangemang har vi ett gott samarbete med restauranger och konferensanläggningar utefter hela kuststräckan. Har du egna önskemål lyssnar vi gärna på dem. Vårt mål är att göra din resa både trygg och minnesvärd. Vår sjövana och det personliga mötet är en självklarhet för oss och glöm inte att det förstås inte bara är ett sommarnöje det handlar om. Som du vet är ju skärgården minst lika vacker under vår, höst och vinter.

Vi kan också erbjuda boende för mindre grupper eller familjer. På Dyrön har vi olika alternativ som kan hyras från ett dygn upptill veckovis.

Kontakta gärna oss för mera information!

 

       Jan Wikström
         
  Annika Kristensson
         
       Johnny Wikström
            
      Kristofer Ågren
          
     Kristin Carlsson
         

Vi på Gunnars Båtturer jobbar med hållbarhet
Vi bor på ön och arbetar här – vilket skapar arbetstillfällen, vi samarbetar med den lokala affären, restaurangen och med samhällsföreningen.
Vi på Gunnars Båtturer arbetar aktivt för att skapa en hållbar verksamhet för Dyrön där vi bor och verkar.
Vårt mål är att visa upp Dyrön som en plats där vi vill verka och bo på och gärna välkomna fler till att bosätta sig här eller besöka ön.

 Vi arbetar också för minskad biltrafik – detta genom att få folk att välja båt och buss/tåg på resorna mellan öarna och Göteborg.

Vi jobbar tillsammans med Volvo Penta för utvecklingen av miljövänliga maskiner

 

 

 

 

 

 

 

 

Gunnars Båtturer
Fiskeviksvägen 4
471 43 DYRÖN
Tel + 46 706 77 58 55
info@gunnarsbatturer.com